FC Barcelona B – Frigoríficos Morrazo (32-30): Repeteixen el somni

El filial blaugrana torna a repetir la gesta de l’any passat i supera un equip Asobal a la Copa

El Barça B d’handbol ja és equip de vuitens de Copa del Rei per segon any consecutiu. En un partit treballat, els homes de Toni Gerona han assolit un triomf que els permet ser en el sorteig de divendres de la tercera eliminatòria de Copa.

Recursos ofensius i joc pletòric

Els primers minuts de partit han estat de llibre per al filial blaugrana. Una defensa ajustada, un Ignasi Admella pletòric a la porteria i la velocitat en el joc donaven les primeres avantatges als joves blaugranes. A més a més, en atac estàtic, Lancina dirigia a l’equip amb mestria i entre Sáez, Amigó i Márquez perforaven la porteria rival per arribar al minut 13 amb un 10 a 3 al marcador.

Com a equip d’Asobal que és, Frigoríficos Cangas va assentar-se sobre la pista de la Ciutat Esportiva i va anar millorant el seu joc ofensiu i defensiu. Fruit d’aquesta millora, 12 a 8 en el marcador al minut 17 i temps mort de Toni Gerona. Però els joves del segon equip no es van fer enrere i van arribar al descans amb un il·lusionant i meritori  19 a 13.

La culminació de la feina ben fet

El filial blaugrana ha sortit a la segona part encara més fresc que a la primera. Amb Admella com a mur infranquejable, els blaugranes ampliaven la distància al minut 37, 24 a 16, i obliguen a Víctor García, entrenador de Cangas a demanar temps mort.  Però el llançament exterior d’Amigó i el treball en el pivot de Tremps deixaven el resultat en 28 a 21 en el minut 45.

El Barça B no baixa el llistó i el somni de tornar a eliminar un equip Asobal semblava possible amb un 30 a 26 a manca de 10 minuts. Els gallecs demostraven la seva experiència i ajustaven el marcador, a  menys de quatre minuts per al final, amb un 32 a 30.

En els darrers minuts la igualtat era al marcador amb un 32 a 30 a un minut mig pel final, un 7 metres fallat per Cangas, donava aire als joves blaugranes. Un resultat que han mantingut fins al final i que els hi ha suposat el pas a vuitens de final de Copa.