FC Barcelona B d’handbol: El repte de la Copa

FC Barcelona B d’handbol: El repte de la Copa

El filial blaugrana juga avui, a la Ciutat Esportiva, la segona ronda de la Copa del Rei davant el Frigoríficos Morrazo

El camí a la Copa pel segon equip de l’handbol continua. Després de superar el BM Torrelavega a la primera ronda, ara el repte de superar un equip Asobal tindrà lloc avui dimecres, a les 19.30 h, a la Ciutat Esportiva.

Oportunitat per créixer

Els joves del filial blaugrana tenen una oportunitat important de jugar contra el quart classificat de la Lliga Asobal, el Frigoríficos Morrazo. L’objectiu és continuar creixent i millorar en una competició tan intensa com és la Copa.

Per Toni Gerona, entrenador del FC Barcelona B d’handbol: “Ens plantegem el partit com una oportunitat per seguir millorant davant un rival de molta qualitat i potencial. És un partit que ens dóna l’opció de poder fer el nostre màxim com a equip”.

Gerona compta amb tots els seus jugadors, amb l’excepció del porter Fran Revuelta, que no juga la Copa perquè està a disposició del primer equip en aquesta competició. Si un jugador juga amb el filial no pot disputar la competició de Copa amb el primer equip, segons la normativa establerta.

Un rival de gran nivell

El Frigoríficos Morrazo de Cangas és un dels equips clàssics de la Lliga Asobal. Amb l’actual seran 15 temporades que els homes entrenats per Víctor García ‘Pillo’ són a la màxima competició de l’handbol estatal.

Després de recuperar la categoria Asobal la temporada 2012/13, els gallecs estan consolidats a l’Asobal i estan situats en un molt meritori quart lloc de la Lliga Asobal.

García ha conformat un equip ple de jugadors gallecs amb dos montenegrins com a jugadors foranis, com són el veterà Muratovic i el porter Mile Mijušković. En el partit de Lliga que el primer equip va jugar a Cangas de Morrazo, els homes de Pascual van haver de treballar per emportar-se el triomf per 28 a 35.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut