fcb.portal.reset.password
Saric, protagonista del partit davant l'Ángel Ximénez

Saric, protagonista del partit davant l'Ángel Ximénez / FOTO: VÍCTOR SALGADO

El FC Barcelona s'ha imposat amb comoditat per 31 a 16 a un Àngel Ximénez Puente Genil que ha pressionat molt en els primers 15 minuts, però a partir d'aquí els blaugranes han fet valer la seva superioritat. Sobretot, en una segona part en la qual un esplèndid Saric ho ha aturat gairebé tot. En atac els protagonistes han estat Lazarov -que ha acabat el partit amb 7 gols-, i Ariño i Karabatic -que han anotat 4 gols cadascun.

Un inici igualat

El partit ha començat amb uns primers 5 minuts en què el FC Barcelona semblava superior i als quals s'ha arribat amb 4-2. Però l'equip cordovès ha posat més intensitat defensiva i ha complicat les coses a un Barça que li ha costat més anotar. Qui sí que ho ha fet ha estat l'Àngel Ximénez, que de la mà de Vázquez i Baena han aconseguit posar-se per davant en el minut 12 (6-7). A partir d'aquí, els homes de Xavi Pascual han tornat a trobar el seu millor joc i han capgirat el marcador per arribar als primers 20 minuts amb un 11-9 favorable.

En els últims deu minuts de la primera part els blaugranes han tingut més intensitat en defensa i amb l'ajuda d'un encertat Saric han ampliat més el seu avantatge fins a arribar al 16-10 que reflectia el marcador al descans. Una primera part en què l'encert golejador ha estat molt repartit, mentre que a l'equip cordovès Vázquez, amb 5 gols, mantenia els seus en el partit.

Saric, protagonista

Els segons 30 minuts han començat amb un Barça similar al de la primera part, molt fort en defensa i deixant els cordovesos amb dos gols en deu minuts. Mèrit també d'un Saric que ha realitzat una segona part espectacular. Amb el pas dels minuts els de Xavi Pascual han continuat ampliant el seu avantatge gràcies, sobretot, a les ràpides accions de contraatac que han realitzat després de cada pèrdua de pilota de l'equip visitant.

Tot i l'avantatge, els blaugranes no s’han relaxat i han mantingut la seriositat defensiva que han mostrat al llarg del partit. A més, Xavi Pascual ha donat minuts als més joves, que no han desaprofitat l'oportunitat i han anotat els gols que han deixat el marcador en el 31-16 definitiu.

LA FITXA DEL PARTIT

FC BARCELONA, 31;

ÁNGEL XIMÉNEZ, 16;

FC Barcelona: Saric, Sorhaíndo(1), Sigurdsson(1), Karabatic(4), Saubich(2), Jallouz(3), Lazarov(7), - set inicial-, Pérez de Vargas (), Noddesbo(3), Entrerríos(), Sarmiento, Ariño(4), Gurbindo(2),  Miralles(1), Márquez(1) i Viran Morros(2).

Ángel Ximénez: Medina, Cuenca(2), Álvaro de Hita, Melgar(1), Ebouhy(3), Vázquez(6), Baena(2),- set inicial-, Olea, Cabello, Laliga(1), Morales(1), Chirosa,  Xavi Tuá i Porras.

Parcials: 4-2 (5'), 6-4 (10'),8-8 (15'); 11-9 (20');14-9 (25'); 16-9(descans); 19-11 (35'); 22-12 (40'); 25-15 (45'); 27-16 (50'); 29-16 (55'); 31-16 (final)

Àrbitres: Fernando Joaquín Fernández i Alberto García Rodríguez

 

Tornar a dalt