Exhibició de Gonzalo Pérez de Vargas i derrota de Siarhei Rutenka

El porter blaugrana, amb 18 aturades, lidera el triomf d’Espanya sobre Xile i Rutenka, amb 6 gols, cau davant el Brasil

Resultats de signe diferents per als blaugranes que jugaven el primers partits de la jornada de dilluns. Els quatre blaugranes d’Espanya certificaven la classificació per als vuitens i Rutenka veia com el Brasil els superava i encara no podien obtenir el primer triomf.

Tres de tres per a Espanya

Tercer partit i tercer triomf per a l’equip entrenat per l’extècnic blaugrana Manolo Cadenas. Xile, on juga l’exblaugrana Marco Oneto, no ha estat rival i s’han imposat per 37 a 16. Espanya ja és equip de vuitens de final.

Tot i l’inici una mica fred, Espanya, amb Pérez de Vargas i Entrerríos en l’equip inicial, va anar millorant el seu rendiment. Destaca especialment el treball del blaugrana Gonzalo Pérez de Vargas a la porteria. La selecció estatal dominava al descans per 14 a 7.

A la segona part Espanya va sortir molt endollada. El treball de Pérez de Vargas i Viran Morros a la defensa, connectava amb la velocitat de Víctor Tomás i deixaven el partit sentenciat amb un 21 a 8 en el minut 37.

Gonzalo Pérez de Vargas, MVP del partit ha tingut un percentatge d’aturades del 53% i 18 aturades. Tomás ha fet 4 gols en 29 minuts de joc, Raúl Entrerríos ha jugat 7 minuts i ha anotat 1 gol. Viran Morros ha estat a la defensa d’Espanya durant 40 minuts.

Aquí podeu consultar les estadístiques del partit Espanya-Xile

Sense sort per a Bielorússia

El blaugrana Siarhei Rutenka no ha pogut obtenir el primer triomf en aquest Mundial. Bielorússia s’ha vist superada pel Brasil, amb el tècnic català Jordi Ribera a la banqueta, per 29 a 34.

Amb aquesta derrota, la tercera en tres partits, el pas de Rutenka i els seus als vuitens de final es presenta complicat. Siarhei Rutenka ha jugat 30 minuts en atac i ha marcat 6 gols.