Els rivals a vuitens de Copa per a l’handbol blaugrana

Els rivals a vuitens de Copa per a l’handbol blaugrana

El primer equip i el segon equip esperen conèixer els seus rivals en el sorteig que tindrà lloc divendres

Divendres a les 12 h a la seu de l’Asobal tindrà lloc el sorteig de vuitens de final de la Copa del Rei d’handbol. El primer equip, que entra en aquesta eliminatòria, i el filial, que ho fa després de superar el Frigoríficos Morrazo, esperen saber amb quins equips jugaran el proper dia 5 de novembre, en un encreuament a partit únic.

Els rivals del primer equip

Un equip de Divisió d’Honor Plata, l’Atlético Valladolid, i sis equips de la Lliga Asobal podrien ser rivals del primer equip del Barça d’handbol.

A més dels castellans del Valladolid, el Puente Genil, el Villa de Aranda, el Zamora, el Benidorm, el Port Sagunt i el Gijón podrien emparellar-se amb el primer equip en el sorteig de divendres.

El Barça d’handbol jugarà l’eliminatòria de partit únic de vuitens a camp contrari i per normativa, a vuitens, no pot enfrontar-se amb el filial.

Un altre Asobal

El Barça B d’handbol haurà de jugar a vuitens davant un equip Asobal. En el sorteig de divendres es podria veure emparellat amb el Naturhouse La Rioja, el Fraikin BM Granollers, el Bada Osca, l’Abanca Ademar Lleó, el GlobalCaja Ciudad Encantada, l’Helvetia Anaitasuna i el BM Guadalajara.

El filial jugarà el partit a com a local a Barcelona i els joves blaugranes ja tenen l’experiència de superar aquesta ronda, ja que l’any passat van superar el NaturHouse La Rioja i es van classificar per a quarts de final.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut