Els reptes de l’any 2015 per al Barça d’handbol

Els reptes de l’any 2015 per al Barça d’handbol

La Lliga, la Champions i la Copa del Rei, els tres títols en joc durant la primera part del nou any

Els blaugranes ja sumen quatre títols aquesta temporada i durant l’any 2015 en poden assolir tres més. Repassem quins són els reptes dels blaugranes per al nou any i quins són els títols que podrien sumar al palmarès, a més de la Supercopa de Catalunya, el Mundial de Clubs, la Supercopa Asobal i la Copa Asobal.

El premi a la regularitat

La Lliga Asobal és el primer títol, en ordre cronològic, que els blaugranes podrien sumar al llarg de l’any 2015. Actualment, a la fi de la primera volta, el Barça d’handbol comanda la classificació amb 15 triomfs en 15 partits.

A dia d’avui els blaugranes sumen 46 triomfs consecutius en Lliga Asobal entre les temporades 2012/13, 2013/14 i 2014/15, i aspiren a repetir el 30 de 30 assolit la temporada passada.

El somni de la temporada

Els blaugranes estan lluitant per aconseguir el primer lloc del Grup B de la VELUX EHF Champions League. Ara per ara els homes de Pascual tenen un partit decisiu el dia 15 de febrer al Palau Blaugrana davant el KIF Kolding per assolir la primera plaça del grup.

A partir d’aquí el camí continuarà per als blaugranes. L’enfrontament de vuitens i l’hipotètic de quarts podria donar pas als barcelonistes a ser presents a la Final Four de Colònia per sisena vegada en la seva història.

La Copa, en joc

La darrera competició a decidir, en ordre de temps, serà la Copa del Rei. En format Final a Quatre, el primer cap de setmana de juny veurà el campió de la competició.

Els blaugranes, vigents campions de la competició, han de superar en quarts de final el Naturhouse La Rioja per ser a la Final a Quatre. L’anada d’aquesta eliminatòria de quarts serà el 4 de febrer a Barcelona, i la tornada, a l’abril a Logronyo.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut