Els números del Barça d’handbol

Els números del Barça d’handbol

Durant l’aturada per seleccions repassem quines són les dades més destacades en el primer tram de la temporada

La setmana en què les competicions de clubs resten aturades i les seleccions prenen el relleu, és moment de fer balanç i repassar les dades que aquesta primera part de la temporada ha donat per a l’handbol blaugrana.

Els partits

Els homes de Xavi Pascual han jugat 20 partits oficials fins avui: dos de Supercopa de Catalunya, un de Supercopa Asobal, cinc de Super Globe, vuit de Lliga Asobal i quatre de la VELUX EHF Champions League.

El balanç és de 19 triomfs i un empat i fins avui els blaugranes ja han assolit tres títols: la Supercopa Asobal, la Supercopa de Catalunya i el Mundial de Clubs.

Els blaugranes sumen ja 39 partits consecutius guanyant en Lliga Asobal.

L’atac

Els millors registres golejadors del Barça d’handbol la temporada 2014/15 han estat els 45 gols que va marcar a Port Sagunt, en Lliga Asobal, i també van ser els 45 que va marcar davant el BM La Roca a la semifinal de la Supercopa de Catalunya.

Els blaugranes han marcat 82 gols a Supercopa de Catalunya, 32 a la Supercopa Asobal, 170 gols a la Super Globe, 308 gols en Lliga Asobal i 130 a la Champions, per un total de 722 gols.

El Barça d’handbol és l’equip que més gols ha marcat a la Lliga i a la Champions 2014/15.

La defensa

La millor defensa blaugrana la temporada 2014/15 ha estat la dels 16 gols que va encaixar al Palau davant l'Ángel Ximenez-Puente Genil a la Lliga Asobal.

A la Champions ha rebut 105 gols; 202 a la Lliga; 28 a la Supercopa Asobal; 49 a la Supercopa de Catalunya, i 121 a la Super Globe, amb un total de 505 gols rebuts en 20 partits oficials.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut