Els horaris dels primers partits del Barça d’handbol

Els horaris dels primers partits del Barça d’handbol

Els blaugranes ja coneixen quins seran els dies i les hores d’alguns dels partits del primer tram de la temporada

El proper 4 d’agost arrencarà la pretemporada del Barça d’handbol 2014/15 i a poc a poc els homes de Xavi Pascual van coneixent les dates exactes d’alguns dels primers partits de la nova temporada. Els partits a Minden i Tolosa obriran el foc de la preparació blaugrana.

Minden i Tolosa, primeres pedres de toc

Els dos partits amistosos que els blaugranes jugaran a la pretemporada seran d’àmbit internacional. El primer d’aquests tindrà lloc a Minden (Alemanya) el proper 19 d’agost a les 19.30 h davant els locals del GWD Minden.

L’equip alemany celebra el seu 90è aniversari amb la presència del Barça d’handbol. Minden juga la potent Bundesliga alemanya, on va finalitzar en 14è lloc la temporada passada.

De nou, l’handbol blaugrana jugarà a Tolosa en pretemporada. A la preparació de la 2013/14, els blaugranes ja van jugar a Tolosa. La cita serà el 28 d’agost a les 20 h al Palais des Sports André Brouat de la ciutat occitana.

Els horaris de la Superglobe

L’handbol blaugrana ja sap quan jugarà els partits de la Superglobe 2014. El Campionat del Món de Clubs, del qual el Barça és el vigent campió, es disputarà del 7 al 12 de setembre a Doha (Qatar).

El dia 7 a les 19.15 h de Barcelona, els blaugranes debutaran davant l’Al-Sadd Sports Club de Qatar. El dia 8 a les 17 h , el Sydney University d’Austràlia serà el rival dels blaugranes. A les 17 h del dia 9 l’Esperánce Sportive de Tunis serà el rival blaugrana.

El dia 10 serà de descans i el dia 11 de setembre es disputaran els partits entre tercers i quarts de cada grup i primers i segons.

El divendres 12 serà el torn de la final, tercer i quart i la resta de partits per establir l’ordre final a la classificació de la Super Globe 2014.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut