Els gols i les aturades dels blaugranes a Doha

Els gols i les aturades dels blaugranes a Doha

Lazarov i Pérez de Vargas lideren l’aspecte golejador i d’aturades dels blaugranes al Mundial

Un cop finalitzats els vuitens de final i quan tots els blaugranes han disputat 6 partits de competició, fem balanç de l’encert dels blaugranes de cara a porteria i de com Saric i Pérez de Vargas estan demostrant el seu nivell sota pals.

Kiril Lazarov, l’home gol

El macedoni del FC Barcelona Kiril Lazarov és el jugador del Barça d’handbol que més gols ha fet en aquest Mundial. Amb 45 gols, 9 des de 7 metres, el lateral blaugrana supera Gudjón Valur Sigurdsson, amb 31 gols, els mateixos que Siarhei Rutenka.

El quart blaugrana en aquesta llista és, amb 23 gols, Cedric Sorhaindo, i en el cinquè lloc hi consta el capità del Barça d’handbol, Víctor Tomás, amb 22 gols en els 6 partits jugats fins avui.

Fregant la perfecció

Gonzalo Pérez de Vargas i Danjel Saric han estat peces clau per a la classificació a quarts de final d’Espanya i Qatar. Les seves actuacions han estat mereixedores de ser escollits MVP de diversos partits i les estadístiques en demostren la qualitat.

Pérez de Vargas amb un 42% d’aturades, 61 aturades de 146 llançaments, és el porter que millor percentatge té de tot el 24è Mundial d’handbol, empatat amb el danès Green.

Per la seva part, Saric té un meritori 38% d’encert sota pals. El porter de Qatar ha aturat 39 llançaments dels 104 que ha rebut i es troba a la cinquena posició dels millors porters del Mundial.

Altres dades blaugrana

L’home que més gols ha fet en un partit d’aquest Mundial vesteix la samarreta blaugrana durant l’any. L’islandès Gudjón Valur Sigurdsson va ser capaç de marcar 13 gols a Egipte, en el partit decisiu perquè Islàndia fos equip de vuitens de final.

A la vegada l’home que més blocatges ha fet durant aquest mundial, dotze, és català, del planter i del Barça. Viran Morros, un dels millors especialistes defensius del món, lidera aquest aspecte estadístic de l’handbol a Doha.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut