El Lanxess Arena ja està de celebració

El Lanxess Arena ja està de celebració

El pavelló que acollirà la Final a Quatre celebra la seva festa inaugural en un acte amb milers d’assistents

Tot i que el primer partit es disputarà aquest dissabte al migdia, es pot dir que la Final a Quatre ha arrencat de manera oficial la tarda prèvia. Aquest divendres a les 19 hores s’ha celebrat la festa inaugural al Lanxess Arena en un esdeveniment que ha atret milers i milers de persones.

Aficionats dels quatre equips s’han apropat fins al pavelló que acollirà la Final a Quatre per seguir en directe la presentació de la competició. En un escenari que ha comptat, entre d’altres, amb actuacions musicals en directe, han anat desfilant un per un els quatre semifinalistes del cap de setmana. El FC Barcelona ha estat el segon a sortir. El capità Víctor Tomàs s’ha dirigit a l’afició en anglès: “Fa moltes setmanes que preparem el partit. Arribem preparats”. Tot seguit, Gudjon Valur Sigurdsson ha parlat en alemany: “No crec que hi hagi favorits. Nosaltres farem tot el possible per intentar guanyar la competició”.

La festa ha viscut el seu punt final amb la signatura d'autògrafs. Els jugadors de tots els equips s'han repartit pel pavelló per fer feliços tots els seguidors de l'handbol que s'hi han acostat.

Noddesbo, protagonista

Abans del tret de sortida s’ha celebrat un altre acte a les entranyes del Lanxess Arena. Ha estat un 'hang-out' en què han participat un jugador de cadascun dels equips: el blaugrana Jesper Noddesbo, el croat Ivan Cupic (Kielce) i els suecs Niclas Ekberg (Kiel) i Andreas Nilsson (Veszprem).

Ha estat un esdeveniment força divertit, en què el jugador danès del FC Barcelona s’ha desfet la cua i ha hagut d’explicar la raó -era per motius benèfics- per la qual va posar mig despullat en un calendari. També ha valorat les sensacions prèvies al duel amb el Kielce: “Arribem carregats de confiança”.

Ivan Cupic, per la seva banda, ha reconegut que el Kielce pot sorprendre: “Creiem en el nostre equip i creiem que podem fer els nostres dos millors partits aquests dos dies”. Els altres dos jugadors han assenyalat el FC Barcelona com a “lleuger” favorit de la primera semifinal.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut