fcb.portal.reset.password
El Facebook del Barça d'handbol supera els 4 milions de Fans / FOTO:FCB

El Facebook del Barça d'handbol supera els 4 milions de Fans / FOTO:FCB

El Barça d’handbol està d’enhorabona a les xarxes socials. La pàgina oficial de la secció a Facebook www.facebook.com/FCBHandbol ha superat els 4 milions de fans i continua sent líder dins de l’handbol mundial, per sobre del PSG Hanbdall (569.000), l’MKB Veszprém (134.000) i el THW Kiel (113.000).

La pàgina del Facebook de l’handbol blaugrana és un punt de referència per a tots aquells socis i aficionats que vulguin conèixer l’actualitat de l’equip. I és que la pàgina oficial de Facebook serveix per potenciar els continguts audiovisuals que es produeixen sobre l’equip de Xavi Pascual. Resultats, fotografies curioses, promocions i vídeos exclusius formen part del dia a dia de la pàgina.

Lideratge també a Twitter

D’altra banda, l’handbol blaugrana lidera també el panorama de l’handbol a Twitter, on @FCBHandbol compta amb gairebé 225.000 seguidors. La tripleta, en l’àmbit de xarxes socials de l’handbol del FC Barcelona, es completa a Instagram amb el compte FCBSeccions.

Si voleu saber on i com és present el FC Barcelona a les xarxes socials i la varietat de continguts propis i exclusius que el Club ofereix podeu clicar a Barça 2.0.


Quatre milions de gràcies! by fcbarcelona
Tornar a dalt