El camí segueix per al Barça d’handbol

El camí segueix per al Barça d’handbol

Els aragonesos del Bada Osca, rivals dels blaugranes a la Lliga, en una altra setmana de doble partit

Dimecres a les 21 h i en directe per Esport3 i Sportmania, el Barça d’handbol segueix el seu camí a la Lliga Asobal. El rival de la setena jornada de la competició són els aragonesos del Bada Osca, en una competició en què els blaugranes són líders invictes.

El ritme no s’atura

Si diumenge els blaugranes jugaven davant el Besiktas a la Champions, dimecres és el torn per la Lliga diumenge a Dinamarca. La marató de partits del Barça d’handbol a l’octubre continua.

Per a aquest partit d’avui contra el Bada BM Osca, els blaugranes aspiren a sumar dos punts més i seguir el camí immaculat que porta a l’actual temporada, en què lideren la Lliga Asobal amb sis triomfs en sis partits.

Xavi Pascual esperarà, com és habitual, a la tarda d’avui per donar la llista definitiva dels 16 convocats que jugaran al Palau Blaugrana.

L’empremta de Nolasco

El Bada Osca ocupa la novena posició a la Lliga Asobal 2014/15, on viu la quarta temporada a la màxima competició estatal. José Francisco Nolasco és l’entrenador dels de l’Alt Aragó i que va ser capaç de situar-los en quart lloc de la classificació de la temporada passada.

Amb un planter renovat de cara al nou curs, compta amb Alejandro Marcelo com a màxim referent ofensiu amb 41 gols i amb homes com Novelle, Ancizu, Molina i Savic a la porteria que fan dels aragonesos un bloc compensat.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut