fcb.portal.reset.password
Nikola Karabatic, millor jugador del món d'handbol 2014 / FOTO: ARXIU-FCB

Nikola Karabatic, millor jugador del món d'handbol 2014 / FOTO: ARXIU-FCB

Aquest dimecres a la tarda s’ha conegut el resultat de la votació que la IHF, la Federació Internacional d’Handbol, havia obert entre els dies 13 i 20 de febrer per escollir el millor jugador d’handbol del món de l’any 2014. El blaugrana Nikola Karabatic, amb un 33,7% dels vots, ha estat l’escollit, i ha superat Mikkel Hansen i Omeyer.

“Gràcies als meus companys”

“Estic molt orgullós d’haver estat escollit per segona vegada millor jugador del món d’handbol. Vull donar les gràcies als meus companys del Barça i de la selecció francesa”, explicava Karabatic instants després de comunicar la decisió la IHF.

“És un guardó que vull compartir amb els meus companys dels dos equips i amb els entrenadors; sense ells això no hauria estat possible”, comentava el lateral del FC Barcelona.

En un pla més personal, el francès del Barça d’handbol deia: “Alhora, he d’agrair el suport a la meva família; sense ella no seria possible, i especialment un record cap al meu pare”.

Segon guardó de Karabatic

El lateral del FC Barcelona d’handbol obté aquest títol per segona vegada a la seva història. L’any 2007 el va rebre per primera vegada i la seva trajectòria a Barcelona i amb la selecció francesa ha fet que Nikola Karabatic rebi un altre reconeixement al seu extens palmarès.

La seva tasca al FC Barcelona durant l’any 2014, en què va guanyar La Lliga Asobal, el Mundial de Clubs, la Supercopa Asobal, la Copa Asobal, la Copa del Rei i la Supercopa de Catalunya, ha facilitat un nou reconeixement al francès del Barça d’handbol.


Le jouer du FC Barcelona Handball Nikola... por fcbarcelona
Tornar a dalt