fcb.portal.reset.password
Víctor Tomás a Aspire. / FOTO:FCB

Víctor Tomás a Aspire. / FOTO:FCB

Dijous al matí ha estat el moment escollit pel Barça d’handbol per visitar el centre Aspire. Aspire va néixer l’any 2005 amb l’objectiu de desenvolupar el talent esportiu i la formació integral dels joves esportistes. Els blaugranes han fet una exhaustiva visita a les instal·lacions del centre.

Benvinguda a Aspire

Els tècnics i jugadors blaugrana que s’han desplaçat fins a l’Aspire Zone han estat rebuts pel Dr. Andreas Bleitcher, director d’assumptes internacionals d’Aspire. Ha donat la benvinguda a l’equip i al FC Barcelona.

A partir d’aquell moment s’ha iniciat la visita a la zona d’Aspire Dome, un recinte cobert que engloba diverses pistes per a esports ‘indoor’ i, alhora, una pista d’atletisme i un camp de futbol cobert per a 6.000 espectadors.

Després han visitat la seu de la residència de jugadors anomenada Aspire Academy i diversos espais que conformen un complex amb 14 camps de futbol exterior, pistes de tennis, hospitals i hotels, entre d’altres. La catalana Aisha Fonte, cap de protocol d’Aspire, ha guiat la visita dels blaugranes.


El Barça de balonmano visita el centro de alto... por fcbarcelona
Tornar a dalt