El Barça d’handbol, sense descans cap a Pamplona

El Barça d’handbol, sense descans cap a Pamplona

Els blaugranes afronten dimarts la segona jornada de Lliga amb el flamant títol de la Super Globe

Dimarts a les 20 h i en directe per Sportmanía, els blaugranes disputen la segona jornada de l’Asobal en un partit ajornat per la disputa de la Super Globe el cap de setmana passat. Els blaugranes arriben a Pamplona amb l’objectiu de sumar dos punts més i seguir l’alt ritme competitiu que mantenen des de fa ja unes setmanes.

La dinàmica competitiva

Els blaugranes entren ja en l’habitual dinàmica competitiva de qualsevol temporada. La Lliga i la Champions ocuparan el calendari del Barça d’handbol fins al Nadal. Els homes de Pascual ja entren a fons a la temporada 2014/15.

A Pamplona, Pascual i els seus homes cercaran el segon triomf en Lliga, després de superar el BM Aragó a la primera jornada. Pascual comptarà amb 15 jugadors del primer equip i amb Oriol Rey, del filial, en substitució de Jesper Noddesbo, que es queda a Barcelona per molèsties a l’adductor.

Un Anaitasuna renovat

De la mà d’Iñaki Aniz, nou entrenador de l’equip en substitució d’Aitor Etxaburu, i amb un equip renovat, els navarresos presenten un bloc millorat que aspira a fer el salt qualitatiu a la Lliga Asobal.

A la primera jornada es van imposar per 28 a 29 a la pista del BM Benidorm i Aniz i els seus homes fa dies qu estan preparant el matx amb el FC Barcelona.

Amb joves de futur i present com Costoya i Castro i amb la il·lusió del debut a la seva pista davant el FC Barcelona d’handbol, els de Pamplona presentaran la seva qualitat i capacitat de lluita davant els homes de Xavi Pascual.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut