fcb.portal.reset.password
Rutenka a l'avió que ha portat a l'handbol a Qatar. / FOTO:FCB

Rutenka a l'avió que ha portat a l'handbol a Qatar. / FOTO:FCB

El FC Barcelona ha arribat a les 18.30 h locals a Doha després d’un llarg viatge entre Barcelona i la capital de Qatar. El descans i l’entreteniment han marcat el viatge dels blaugranes fins a Qatar.

Temps per a tot

El llarg viatge ha permès a l’expedició blaugrana tenir temps per a tot. Des de descansar fins a llegir, xerrar, veure sèries i pel·lícules, els blaugranes han passat així les 6 hores i 30 minuts de durada del vol.

La calor ha rebut els blaugranes a Doha. La temperatura era de 33 graus en el moment d’arribar a l’aeroport de Doha, i aquests dies els esperen temperatures d'entre 30 graus de mínima i 40 de màxima.

Descans a l’hotel

El Barça d’handbol s’ha dirigit a l’hotel que els acollirà durant la disputa de la Super Globe. Un hotel situat al costat de la platja que serà el ‘quarter general’ de Pascual i els seus homes per tornar a assolir la Super Globe.

Els jugadors i tècnics de l’handbol blaugrana s’han trobat a les 20.30 h per sopar, i posteriorment descansaran per afrontar el seu debut diumenge, a les 19.15 de Barcelona, a la Super Globe 2014 davant l’Al-Sadd de Qatar.


Viatge de l'equip d'handbol a Qatar por fcbarcelona
Tornar a dalt