El Barça d’handbol incorpora Wael Jallouz

El Barça d’handbol incorpora Wael Jallouz

El jugador tunisià d’handbol fitxa per a dues temporades amb l’handbol del FC Barcelona

El FC Barcelona ha arribat a un acord per incorporar el lateral tunisià Wael Jallouz per a les temporades 2014/15 i 2015/16. Jallouz té 23 anys i prové del THW Kiel alemany. Jallouz va passar revisió mèdica i va viure les seves primeres hores a Barcelona.

Present i futur

Nascut a Grombalia (Tunísia) el 3 de maig del 1991, Jallouz va destacar ja des de ben jove. Amb la selecció cadet de Tunísia, l’any 2009, va finalitzar en quart lloc al Mundial i va penjar-se la medalla de bronze al Mundial júnior 2011 jugat a Grècia.

A Tunísia va desenvolupar la seva carrera a l’AS Hammamet, on va militar fins a l’inici de la temporada 2013/14, quan es va incorporar al THW Kiel alemany.

Campió de la Bundeslisga 2014, campió de la Copa de Tunísia 2012, subcampió de l’Àfrica 2014 i 8è classificat dels Jocs de Londres, Jallouz ha anotat 80 gols en els 52 partits que ha disputat amb el THW Kiel 2013/14.

El primer dia a Barcelona

Wael Jallouz, que fa 1,97 m i pesa 98 Kg, va viure el seu primer dia a Barcelona. El tunisià va passar les proves mèdiques, en primer lloc a l’Hospital de Barcelona i posteriorment als Serveis Mèdics del FC Barcelona situats a la Ciutat Esportiva Joan Gamper.

Posteriorment, es va adreçar a les oficines del FC Barcelona, on va signar, amb la directiva responsable de la secció, Susana Monje, el contracte que el vincula amb el Barça d’handbol per a les dues properes temporades.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut