fcb.portal.reset.password
Pascual, entrevistat per BeIN Sports. /FOTO:FCB

Pascual, entrevistat per BeIN Sports. /FOTO:FCB

BeIN Sports és la cadena esportiva d’Al Jazeera. Amb implantació en l'àmbit mundial, i especialment a països musulmans, França i l'Amèrica del Nord, està emetent el partits de la Super Globe amb un focus principal: el FC Barcelona.

El Barça d’handbol, referent

Durant el dimecres, jornada de descans de la competició, tres jugadors del Barça d’handbol van tenir una llarga entrevista individualitzada amb BeIN Sports. Si l’any anterior van ser Juanín García i Nikola Karabatic, aquesta temporada Karabatic, Jallouz i Lazarov han estat els jugadors entrevistats.

Però no només els jugadors han estat centre d’atenció. El model de gestió del Barça d’handbol també ha rebut l’interès per part de la cadena qatariana i la directiva responsable de la secció, Susana Monje, va explicar el funcionament de l’handbol blaugrana a una de les cadenes més importants a tot el món.

El dia a dia

Els periodistes de BeIN Sports cada dia que el Barça d’handbol juga a la Super Globe entrevisten Xavi Pascual per a la prèvia dels seus enfrontaments.

Un cop finalitza el partit, el focus principal de la cadena són els jugadors blaugrana a la zona mixta, espai de trobada entre jugadors i mitjans un cop finalitza el partit.

Tornar a dalt