El Barça d’handbol, amb tots i amb tot a Plock

El Barça d’handbol, amb tots i amb tot a Plock

Pascual recupera Víctor Tomás i afronta el partit a Polònia amb l’objectiu d’un triomf que els apropi al liderat definitiu

Avui dissabte a les 18.30 h i en directe per Esport3 i EHFTV el Barça d’handbol té el repte de visitar la pista del Wisla Plock, equip entrenat per qui va ser tècnic del FC Barcelona d’handbol Manolo Cadenas. Els blaugranes busquen un triomf que els situï amb 15 punts i aconseguir el liderat final del Grup B de la VELUX EHF Champions League

L’equip, al complet

Xavi Pascual podrà disposar dels 16 jugadors del primer equip per al partit de Plock. Recuperats Víctor Tomás de les molèsties a l’espatlla esquerra i Dani Sarmiento de les molèsties al colze dret, l’entrenador del Barça d’handbol disposa de tots els seus homes.

Jugar a Plock no és feina fàcil. Amb la l’esperit de lluita que caracteritza els equips entrenats per Manolo Cadenas, els locals van caure per un gol a casa davant el KIF Kolding i van empatar a la pista danesa, fets que demostren el potencial dels polonesos.

L’handbol blaugrana podria ser matemàticament primer de grup després d’aquesta jornada. Un triomf blaugrana sumat a una derrota, difícil i poc probable sobre el paper, del Kolding a casa davant el Besiktas donaria el primer lloc als blaugranes.

Empremta blaugrana

El Wisla Plock disputa la supremacia de l’handbol polonès al Kielce i està assentat dins dels equips que habitualment juguen la VELUX EHF Champions League.

És un equip amb empremta blaugrana, ja que el seu entrenador és el ja mencionat Manolo Cadenas. Tenen un jugador amb passat blaugrana, el lateral Ángel Montoro, i tenen cedit el porter del FC Barcelona Rodrigo Corrales, producte de l’handbol formatiu blaugrana.

Ocupen la quarta posició del Grup B amb 7 punts, i tenen pràcticament garantit el seu pas a vuitens de final. Cal recordar que en el partit a Barcelona Cadenas i els seus homes van fer suar de valent el Barça d’handbol, que va obtenir un triomf per 30 a 25.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut