El Barça d’handbol vol tancar invicte la primera volta

El Barça d’handbol vol tancar invicte la primera volta

Lleó, darrera prova de foc per aconseguir el triomf número 15 de la Lliga Asobal 2014/15

Dissabte a les 16.15 h, en directe per Sportmanía i Esport3, el Barça d’handbol visitarà la sempre complicada pista de l’Abanca Ademar de Lleó amb l’objectiu de sumar la victòria número 15 d’aquesta temporada en Lliga i la 46, de manera consecutiva, a la màxima competició estatal.

Darrers esforços

El Barça d’handbol afronta les dues darreres setmanes de competició abans de l’aturada amb motiu del Mundial. El repte de la pista de Lleó, amb el partit de Lliga i la Copa Asobal del proper cap de setmana, serà el darrer dels blaugranes l’any 2014.

Xavi Pascual ha fet viatjar 15 jugadors a Lleó. Noddesbo, amb molèsties al bessó dret, resta a Barcelona. La concentració per jugar aquests tres darrers partits de l’any, començant pel darrer de la primera volta, serà clau per finalitzar l’any amb triomfs.

A Lleó tindrà lloc el sorteig de la Copa Asobal en el descans del partit de la Lliga Asobal. Els rivals del FC Barcelona d’handbol podrien ser el Naturhouse La Rioja i el Fraikin BM Granollers.

Un projecte jove

El Barça d’handbol es trobarà amb un Abanca Ademar de Lleó, que és el sisè classificat de la Lliga Asobal. Els homes de Dani Gordo tenen a les seves files tres antics jugadors de l’handbol formatiu blaugrana com Joao, Biosca i Aguirrezabalaga.

Amb la il·lusió renovada, per mitjà d'un projecte basat en joves jugadors del planter i amb dos homes experimentats com García Vega i Aguirrezabalaga, els lleonesos afronten una nova visió amb l’objectiu de recuperar les altes quotes on sempre havien estat.

El suport que reben per part del seu públic i l’empenta d’aquest grup són uns dels factors més destacats de l’equip entrenat per Dani Gordo.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut