El Barça d’handbol, a seixanta minuts del primer objectiu

El Barça d’handbol, a seixanta minuts del primer objectiu

El Kielce de Talant Duixebàev, darrer obstacle per ser a la final de la VELUX EHF FINAL FOUR

Dissabte a les 15.15 hores i en directe per Esport3 el FC Barcelona d’handbol buscarà el pas a la final de diumenge. Al davant els homes entrenats per Xavi Pascual tindran un dels equips que millor handbol ha practicat aquesta temporada, el KS Vive Tauron Kielce, i que presenta les seves credencials a la Final Four.

Primer objectiu a assolir

Arribar a la Final Four de Colònia era un dels objectius que tenia marcats el Barça d’handbol. Un cop a Colònia, els blaugranes redimensionen les seves expectatives i busquen un nou primer objectiu, que no és un altre que classificar-se per a la Final.

Els blaugranes, que arriben a Colònia amb la baixa de Joan Saubich i amb la incorporació a a la llista del jove Álex Márquez, hauran de fer front a un rival d’altíssima qualitat com és el Kielce.

La solidesa demostrada a Europa pels de Xavi Pascual és una de les seves cartes de presentació a Colònia, però, com ja s’ha demostrat en les edicions anteriors, qualsevol cosa és possible al Lanxess Arena, seu de la competició.

El precedent de semifinals de la VELUX EHF FINAL FOUR va ser favorable a Pascual i els seus. A les semis de la temporada 2012/13 els blaugranes van superar el Kielce per 28 a 23.

De la mà de Duixebàev

El Kielce disputa per segona vegada la VELUX EHF FINAL FOUR. Els polonesos van eliminar els macedonis del Vardar a quarts, i ho van fer amb una excel·lent consistència com a equip.

La mà del tècnic Talant Duixebàev és present en l’equip de Kielce. Des de la seva arribada a la banqueta polonesa els seus homes han experimentat un salt de qualitat. La incorporació del pivot basc Julen Aguinagalde ha posat el Kielce en primer lloc de l’handbol mundial.

Però no només Aguinagalde llueix a l’equip polonès. El seu màxim golejador, Karol Bielecki, amb 76 gols aquesta temporada, és un llançador temible. Un altre primera línia com l’exAdemar Buntic i un extrem golejador i hàbil com Cupic formen la columna vertebral del Kielce.

La direcció de joc d’Uros Zorman, la fiabilitat a la porteria de Szmal i el talent de Lijweski fan del Kielce un dels equips més potents i més ben treballats de l’handbol mundial.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut