El Barça d’handbol, a enfocar la Lliga

El Barça d’handbol, a enfocar la Lliga

En cas de guanyar el Naturhouse La Rioja els blaugranes estarien a un triomf de proclamar-se campions de la Lliga Asobal Bauhaus

Dissabte a les 16.15 h i en directe per Esport3 i Sportmanía el Barça d’handbol disputa la jornada 24 de la Lliga Asobal Bauhaus davant el segon classificat de la competició, el NaturHouse La Rioja. Duel a dalt de tot de la taula, on un triomf blaugrana suposaria un gran pas en la consecució del títol de la màxima competició estatal.

Vuit punts per sobre

Ara mateix els blaugranes tenen 46 punts a la classificació i el seu perseguidor, el Naturhouse, 38. Un triomf blaugrana suposaria deixar el seu perseguidor 10 punts i enrere i amb 12 per disputar.

Una victòria a Zamora el dissabte 11 d’abril proclamaria campions els blaugranes. Però, com deia Xavi Pascual: “Només pensem en els dos punts de dissabte. Anem pas a pas. L’equip ha d’estar concentrat en el partit de demà. Juguem a casa, s’ha de jugar bé i hem de fer un bon handbol”.

Sense paral·lelisme

Dimecres passat el Barça d’handbol es classificava per a la Final a Quatre de Copa després de superar de nou, en el partit de tornada de quarts, el Naturhouse a la seva pista. Pascual, responent a preguntes dels periodistes, explicava: “Són partits diferents; a la Copa va marcar el partit d’anada i el de dissabte és un partit de Lliga”.

“Nosaltres busquem dos punts més i ells busquen mantenir la segona plaça, que el Granollers els està pressionant. Haurem d’estar desperts. El Logronyo és un molt bon equip”, deia el tècnic blaugrana.

El Barça d’handbol té la baixa d’Aitor Ariño, i en el seu lloc entrarà l’extrem del filial Víctor Sáez. El jugador del primer equip que descansi dissabte el decidirà Pascual hores abans del partit.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut