Dos punts d’or per a l’handbol blaugrana

Dos punts d’or per a l’handbol blaugrana

Els blaugranes busquen un triomf davant l'Alingsas per mantenir-se líders del seu grup de la VELUX EHF Champions League

Dissabte a les 16.15 h el Palau acollirà la jornada 7 de la primera fase de la Champions d’handbol. En directe per Esport3, els homes de Xavi Pascual buscaran dos nous punts que els mantinguin al capdavant de la classificació per sobre del Kolding. Els danesos jugaran a les 19.30 h a la pista del Flensburg.

Rush final a Europa

El Barça d’handbol ha de jugar dos partits de la VELUX EHF Champions League, abans de l’aturada de Nadal i gener amb motiu del Mundial. La visita de l’Alingsas a Barcelona i el partit a Plock del proper dissabte seran les dues darreres cites europees de l’handbol a l’any 2014.

Per afrontar aquesta part final de la temporada, Xavi Pascual i els seus homes tenen clar que l’objectiu és poder sumar un primer triomf a Barcelona i després mirar cap a Plock. La primera plaça final del grup assegura la tornada de vuitens i la hipotètica de quarts de final a casa.

Xavi Pascual no podrà comptar amb Víctor Tomás amb una distensió a l’espatlla esquerra i el seu lloc l’ocuparà Oriol Rey, del segon equip, per completar la llista de 16 jugadors.

Buscant espai a Europa

L’Alingsas HK juga la Champions en qualitat de campió de la Lliga sueca, un país de gran tradició en l’handbol mundial. Aquesta temporada és la seva segona participació a la Champions i vol assentar-se en l’handbol europeu de nivell.

Actualment ocupen la cinquena posició del Grup B i tenen opcions matemàtiques d’entrar en els quatre primers. Derrotes per 28 a 25 a Plock o 19 a 23 davant el Kolding, demostren el projecte que estan tirant endavant els suecs.

Tres homes són referents ofensius dels suecs: el central Jesper Konradsson, amb 28 gols, i els primeres línies Marcus Enström i Daniel Tellander, que formen part d’un bloc que treballa amb una forta defensa 6-0.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut