Dijous, sorteig de la XXV Lliga Asobal

Dijous, sorteig de la XXV Lliga Asobal

Els blaugranes coneixeran demà l’ordre d’emparellaments per a l’edició 2014/15 de la màxima competició estatal

A les 12 h de dijous i a la seu de la Lliga Asobal tindrà lloc el sorteig de la XXV edició de la Lliga Asobal. L’handbol del Barça coneixerà com serà el seu camí a la nova edició de la Lliga amb l’objectiu d’assolir la cinquena Lliga consecutiva.

Els clàssics

Entre els equips que disputaran la XXV edició de la Lliga Asobal destaquen alguns dels que més temps fa que disputen la Lliga. El BM Granollers, l’únic club que conjuntament amb el FC Barcelona disputarà les XXV edicions de la Lliga, l’Ademar de Lleó i el Naturhouse La Rioja formen part d’aquest grup.

El Naturhouse La Rioja, segon classificat de la Lliga 2013/14, es presenta com l’‘outsider’ al domini blaugrana dels darrers anys. Amb la incorporació dels exblaugranes Juanín García i Albert Rocas, els de La Rioja augmenten el seu nivell competitiu.

El BM Granollers ha confiat l’equip a Carlos Viver, en substitució de Toni García, actual entrenador del Fenix Toulouse, i ha incorporat un home a la primera línia de passat blaugrana com Salva Puig.

L’Ademar de Lleó és un dels equips amb opcions d’ocupar la part alta de la Lliga. Amb la incorporació de l’antic jugador blaugrana Mikel Aguirrezabalaga i amb la passió que es viu l’handbol a la capital lleonesa, l’Ademar té opcions d’estar en els llocs de dalt de la classificació.

Les novetats

El Benidorm i el Zamora disputaran la Lliga Asobal per primera vegada en la seva història. El BM Benidorm ho va fer en superar el BM Alcobendas a la fase d’ascens i el BM Zamora en qualitat de segon classificat de la Divisió d’Honor Plata 2013/14, just per darrere del FC Barcelona B.

La participació del BM Benidorm torna a posar en el mapa de l’handbol d’elit estatal les comarques d’Alacant, on noms tan històrics per a l’handbol com Calpisa, Altea i Torrevella havien estat referents d'aquesta disciplina.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut