Derbi a la final de la Supercopa de Catalunya d’handbol

Derbi a la final de la Supercopa de Catalunya d’handbol

La final de la Supercopa de Catalunya viurà el primer derbi de la temporada entre el Barça i el Granollers

Avui, dissabte, a les 17 h i amb les càmeres d’Esport3 com a testimoni, la Supercopa de Catalunya cercarà el guanyador de l’edició 2014/15. Els dos aspirants, Barça i Granollers, lluitaran pel primer títol en joc de la temporada d’una competició que, històricament, ha tingut color blaugrana.

La forma i el títol

Després de superar el BM La Roca els homes de Xavi Pascual afronten la final buscant l’estat òptim de forma per jugar la temporada i amb l’objectiu de sumar un triomf que els porti a aixecar el primer dels set títols que tenen en joc.

Aquest serà el tercer partit de la temporada blaugrana, un partit en què els barcelonistes hauran de posar tot el que tenen per vèncer un Granollers renovat.

Els culers han guanyat la competició catalana d’handbol, en els seus diferents noms i formats, en 25 de les 32 edicions disputades.

Un Granollers renovat i sòlid

Els homes entrenats per Carlos Viver, que assumeix la seva primera temporada com a entrenador del primer equip masculí del Fraikin BM Granollers, arriben a la final de la Supercopa després de superar l’H. Bordils per 26 a 32.

Els del Vallès comencen una temporada molt exigent. Van finalitzar en tercer lloc l’Asobal 13/14 i ara els espera la competició europea i la final de la Supercopa Asobal, que també jugaran davant el FC Barcelona el diumenge 31 d’agost a les 17 h a Tarragona.

El Fraikin BM Granollers presenta un planter amb homes experimentats, com el porter Pejanovic, Grundsten i Salva Puig, combinat amb joves valors del seu planter i exjugadors blaugrana com Figueras, García i Ruiz.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut