Darrer banc de proves per al Barça d’handbol

Darrer banc de proves per al Barça d’handbol

El partit amb el Fenix Toulouse, darrer amistós de la pretemporada de l’handbol blaugrana

Dijous a les 20 h el FC Barcelona d’handbol s’enfrontarà a Tolosa de Llenguadoc a l’equip local, el Fenix Toulouse. Aquest serà el darrer partit amistós de la pretemporada 2014/15, l'últim test abans de l’inici del gran gruix de les competicions.

Polint detalls

El partit a Tolosa de Llenguadoc serà la darrera oportunitat per anar polint detalls per a l’handbol blaugrana. Després del partit a Tolosa s’hauran acabat les proves i els partits oficials ompliran el calendari blaugrana fins al mes de juny.

Aquest visita a Tolosa és la repetició de la de la temporada passada, en què els blaugranes es van imposar als occitans per 30 a 48 dies abans de viatjar a Qatar, on es van proclamar campions de la Superglobe 13/14.

A Tolosa, Xavi Pascual ha desplaçat la totalitat de la plantilla del primer equip per afinar els darrers detalls d’aquesta pretemporada.

Amb un exblaugrana a la banqueta

El Fenix Toulouse ha incorporat a la direcció de l’equip qui va ser entrenador de les categories de formació de l’handbol blaugrana, Toni García. El català, que l’any passat va portar el BM Granollers a les fites més altes dels darrers anys, dirigeix des d’aquesta temporada els occitans.

Entre els jugadors més destacats de l’equip que va finalitzar en cinquè lloc en la passada edició de la Lliga francesa d’handbol hi ha l’exblaugrana Jerome Fernández. Fernández viurà la quarta temporada a Tolosa i va jugar del 2002 al 2008 amb el FC Barcelona. És un dels jugadors més llorejats de l’handbol actual amb títols olímpics, mundials i europeus amb la selecció francesa.

Al Fenix Toulouse jugava cedit, fins a la temporada passada, el porter blaugrana Gonzalo Pérez de Vargas. En la seva única temporada amb els occitans va ser triat millor jove de la Lliga francesa. Pérez de Vargas ha estat substituït a la porteria dels de Tolosa per un dels històrics porters francesos, Cyril Dumoulin.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut