D’Alingsas a Zagreb: El camí fins Colònia del Barça d’handbol

D’Alingsas a Zagreb: El camí fins Colònia del Barça d’handbol

Repassem com van arribar els blaugranes a classificar-se per a la Final a Quatre de la VELUX EHF Champions League

Els dies 30 i 31 de maig el Barça d’handbol disputarà la seva cinquena Final a Quatre de la Champions d’handbol, el darrer pas per assolir la màxima competició europea. Però el camí fins a Colònia va començar l’any passat i veurem com els blaugranes han caminat fins a arribar a la ciutat alemanya.

La primera fase

Els blaugranes van començar la VELUX EHF Champions League 2014/15 a Alingsas (Suècia) . Un triomf per 28 a 38 donava una bona dinàmica en l’inici de la Champions. Posteriorment el Wisla Plock  (30-25) i el Besiktas (35-25) van caure al Palau Blaugrana.

Posteriorment començava la part difícil del Grup A, que el Barça tancava amb un empat a 27 a la pista del Kolding i dos triomfs davant el vigent campió d’Europa, el Flensburg, per 33 a 37 i 36 a 27.

Només una derrota per 34 a 31 a la pista del Wisla Plock podia posar en perill el primer lloc del grup. Un primer lloc que van aconseguir en superar per 33 a 27 el Kolding, al Palau Blaugrana, deixant per intranscendent el triomf a la pista del Besiktas per 25 a 29.

Exhibició a vuitens

El sorteig de vuitens va deparar un enfrontament amb l’Aalborg danès. A l’anada, a la pista danesa, els blaugranes van realitzar una exhibició d’handbol especialment en l’aspecte defensiu. Pascual i els seus van deixar el seu rival amb 11 gols i van sentenciar l’eliminatòria amb un resultat de 11 a 31.

A la tornada el Barça d’handbol va tornar a superar l’Aalborg per 29 a 22 i van certificar el seu pas a quarts.

Zagreb i a Colònia

Un històric de l’handbol europeu com és l’RK Zagreb es posava enmig del camí dels blaugranes. Amb l’exjugador blaugrana Vesselin Vujovic al capdavant, els croats eren el darrer rival abans d’anar a Colònia.

A l’anada el partit va ser d’aquells que fan afició. Davant de 15.000 persones, els blaugranes van superar els locals per 23 a 25 i donaven el primer gran pas per ser a la F4.

La tornada al Palau Blaugrana va ser un partit en què els blaugranes van mostrar el seu millor handbol. Un contundent 43 a 21 reflectia el marcador a la fi del partit. Amb un joc sublim, el Barça d’handbol es plantava a Colònia.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut