Comença la recta final a Europa per a l’handbol

Comença la recta final a Europa per a l’handbol

L’anada de vuitens de Champions, el primer gran pas en el camí cap a la Final a Quatre de la VELUX EHF Champions League

Diumenge a les 16.50 h i en directe per Esport3 el Barça d’handbol inicia la part final de la ruta cap a Colònia. Al davant tindrà l’equip local, l’Aalborg Handball, que ja va ser rival dels blaugranes en la mateixa eliminatòria de la temporada anterior i que aspira a sorprendre davant Pascual i els seus homes

Cercant un primer objectiu

El partit a la pista danesa és el primer dels quatre possibles enfrontaments que resten als blaugranes per ser a Final a Quatre de finals de maig. La part més dura d’aquest viatge comença a Aalborg, i els blaugranes en són conscients.

Per aquest motiu Xavi Pascual ha intensificat les sessions d’entrenament aquesta setmana, i a Dinamarca han viatjat els 16 jugadors del primer equip.

Amb l’objectiu de començar a definir l’eliminatòria a terres daneses, el tècnic blaugrana ja ha alertat sobre la dificultat del rival i ha assegurat que el precedent de la temporada passada no és referent per a aquest matx.

Escola danesa

L’Aalborg arriba a vuitens de final de la VELUX EHF Champions League en classificar-se en quart lloc del grup D, i és la setena millor defensa de la competició amb un joc atractiu, típic de l’escola danesa d’handbol.

Els danesos ja van ser rivals dels blaugranes en l’eliminatòria de vuitens de la temporada passada, en què els homes de Pascual van superar-los per 22 a 29 a Aalborg i per 31 a 20 a Barcelona.

Els danesos ha sofert una remodelació a la plantilla de cara a aquesta temporada, tot i que mantenen vells coneguts de la Lliga Asobal, com Erevik i Tvedten. Destaca la figura del jove noruec Sander Sagosen.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut