Comença a entrenar-se el Barça B d’handbol

Comença a entrenar-se el Barça B d’handbol

Els jugadors de Toni Gerona comencen avui la feina per preparar la pretemporada del filial blaugrana

El dimecres 13 d’agost era el dia marcat al calendari per al retorn a la feina del Barça B d’handbol. Els joves del filial, que jugaran a la segona categoria de l’handbol estatal, s’han proclamat campions d’aquesta competició a les tres darreres edicions.

Els nous jugadors

Vuit cares noves formaran part del planter del filial. De l’equip juvenil de la temporada passada, que es va proclamar campió estatal, han pujat al filial Xavi Castro, Josep Folqués, Pepe Oliver i Ruben Cabello.

De fora del Club s’incorporen a l’equip l’exjugador del planter blaugrana Víctor Tremps, que torna al FC Barcelona després d’un llarg periple a l’Asobal, i el central Borja Lancina, que prové de l’Adrianenc. El gallec Xoan Ledó serà la nova incorporació a la porteria del Barça B, i el lateral Álex Márquez arriba a Barcelona del BM Alcobendas.

Els jugadors que es mantenen

Els porters Ignasi Admella i Fran Revuelta continuaran defensat la porteria blaugrana, igual que el extrems Miralles i Sáez.

A la primera línia blaugrana continuen, de la temporada passada, Oriol Rey, l’alemany Florian Baumgärtner i Joan Amigó.

A la vegada, els jugadors de l’equip juvenil Gerard Carmona, Aleix Gómez i Daniel Djushebaev estaran entre l’equip juvenil i el segon equip.

Diferents destins

Jugadors que havien format part del filial blaugrana han pres noves destinacions per a la temporada 2014/15. Mihal Kasal ha estat cedit al Celje eslovè per continuar el seu procés formatiu.

Adrià Figueras jugarà la Lliga Asobal amb el BM Granollers, on es trobarà els seus antics companys del Barça B, Marc García i Álvaro Ruiz. David Balaguer jugarà l’Asobal a Conca, i Joao i Biosca ho faran amb l’Ademar de Lleó.

Víctor Montoya serà jugador de Juanfersa Gijón, i també han causat baixa Johny Medina, Guillem Lozano i Pol Vilaplana.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut