Colònia comença a Suècia

Colònia comença a Suècia

Els blaugranes debuten a la Champions 2014/15 davant Alingsas HK, campió de Suècia

Avui diumenge a les 17.30 h i en directe per Esport3, el FC Barcelona arrenca la seva participació a la VELUX EHF Champions League 2014/15 a la població sueca d’Alingsas. El d’avui, és el primer partit que Pascual i els seus homes tenen en el llarg camí per intentar assolir la cinquena participació blaugrana, en una F4.

Tornar de Suècia amb un triomf

L’objectiu dels blaugranes a la primera jornada de la Champions és tornar amb un triomf. Desprès de signar tres títols, Supercopa de Catalunya, Supercopa Asobal i Super Globe i de mantenir-se invictes a la Lliga Asobal, ara el repte de la Champions ja pren cos.

Pascual vol anar poc a poc i centrar-se en cada partit que arriba i a la roda de premsa prèvia va destacar la qualitat dels suecs, la fortalesa de la seva defensa 6-0 i la seva capacitat de joc en 1 contra 1.

Els blaugranes tenen les baixes de Víctor Tomás i Cedric Sorhaindo i recupèren el central asturià Raúl Entrerríos, absent de la darrera convocatòria de Lliga degut a unes molèsties musculars a la zona abdominal. L’extrem del filial Beto Miralles, completa la llista dels blaugranes desplaçats a Alingsas.

Lloc petit, gran passió

Amb només 23.000 habitants, Alingsas és una ciutat on l’handbol pren una dimensió especial. Campions de la Lliga sueca 2013/14, els suecs disputen la Champions d’handbol per segona vegada en la seva història.

El seu entrenador, Mikael Franzen ha remodelat la plantilla per afrontar el repte de la màxima competició europea amb la incorporació de set nous jugadors. D’aquests nous jugadors d’Alingsas destaca Fredrik Larsson que prové del Gummersbach alemany.

Les 3000 entrades disponibles del pavelló d’Alingsas ja fa dies que estan venudes i el mateix entrenador dels suecs definia el partit davant el FC Barcelona :”Com una gran festa de l’handbol a Alingsas, davant un dels millors equips del món”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut