Blaugranes a la recerca de les medalles a Qatar

Blaugranes a la recerca de les medalles a Qatar

Fins a set jugadors del Barça d’handbol podrien tornar a Barcelona amb la medalla penjada al coll

La darrera jornada del Mundial d’handbol ve plena de color blaugrana. A la final, en la lluita per l’or, Qatar, amb Saric, i França, amb Sorhaindo i Karabatic, es batran pel metall més preuat. En el tercer i el quart lloc, quatre jugadors del Barça cercaran endur-se el bronze davant Polònia.

Or blaugrana assegurat

La medalla d’or del 24è Mundial d’handbol viatjarà a Barcelona, ja sigui amb Danjel Saric o amb Cedric Sorhaindo i Nikola Karabatic. Els tres blaugranes es veuran les cares a la final del campionat del món.

França parteix coma  favorita d’aquest duel, i més després de superar un duel fratricida entre jugadors del Barça d’handbol amb Espanya a les semifinals. La solvència dels dos barcelonistes que hi juguen i l’estat de forma del seu porter Omeyer fan dels ‘bleus’ ferms candidats a pujar a dalt de tot del podi.

Per la seva part Qatar, amb Saric quatre vegades MVP dels partits jugats i amb l’extècnic blaugrana Valero Rivera, ha anat superant equips com Alemanya i Polònia i ara té el repte d’una final davant França.

Tomás, Morros, Pérez de Vargas i Entrerríos, pel bronze

Després de caure davant França a semifinals la selecció espanyola de l’extècnic blaugrana Manolo Cadenas afronta el partit pel tercer i el quart lloc amb l’objectiu de penjar-se la medalla de bronze.

I per assolir-ho els quatre jugadors del Barça d’handbol són peces importants. La direcció del joc de Raúl Entrerríos, la força i la velocitat de Víctor Tomás, la defensa de Viran Morros -que estarà en condicions de jugar el partit després de rebre un cop al partit de semifinals- i la seguretat de Gonzalo Pérez de Vargas els fan homes vitals per assolir el metall.

Al davant tindrà Polònia, ferida en l’orgull també per la derrota a semifinals davant Qatar i amb un equip basat en jugadors del Kielce, un dels conjunts cridats a estar a la Final a Quatre de la VELUX EHF Champions League.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut