Barça – Naturhouse: Partit de Champions a la Copa Asobal

Barça – Naturhouse: Partit de Champions a la Copa Asobal

Els dos equips de l’Asobal que juguen la Champions, cara a cara per una plaça a la final del darrer títol de l’any

Avui, a les 20 h i en directe per Esport3 i Sportmanía, el Barça i el Naturhouse sortiran a la pista del pavelló de León per lluitar per ser a la final de la XXV edició de la Copa. Els dos representants de l’Asobal a la VELUX EHF Champions League i primer i segon classificat de la Lliga es veuran les cares en un dels duels més interesants de l’handbol estatal.

Sense referència i sense confiances

Així afronten els blaugranes el partit de la semifinal de la Copa Asobal. Pascual ja va dir que el triomf a la Lliga al pavelló de Logronyo no era referència per a l’equip, i va destacar les virtuts de Naturhouse recordant que estan a punt d’entrar entre els 16 millors equips d’Europa.

A la vegada, els blaugranes volen fer un pas més assolint el quart títol de la temporada, un cop guanyats la Supercopa Asobal, la Supercopa de Catalunya i el Mundial de Clubs.

Per poder tancar l’any amb un triomf el Barça d’handbol no pot tenir cap tipus de confiança davant un Naturhouse que està anant cap a dalt a la recta final d’aquest any 2014 i que ha finalitzat la primera volta en segon lloc.

Un rival en plena forma

El Naturhouse La Rioja és subcampió d’hivern i està lluitant per assolir els vuitens de final de la VELUX EHF Champions League. Els de La Rioja presenten un equip millorat respecte a la temporada passada i amb diversos jugadors amb passat barcelonista.

Un dels seus jugadors no necessita presentació per als aficionats culers. Juanín García, que va vestir la samarreta del Barça d’handbol durant nou temporades, juga a les files del Naturhouse per primer any i està demostrant de nou la seva qualitat a Logronyo.

A l’extrem hi trobem un català amb passat blaugrana, l’Albert Rocas, i el pivot Rubén Garabaya, a més del jugador del planter blaugrana Javi García.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut