Barça – Kolding: El liderat d’Europa en joc

Barça – Kolding: El liderat d’Europa en joc

Catalans i danesos es juguen el primer lloc del Grup B de la VELUX EHF Champions League

Arriba el partit més decisiu dels que ha fet aquesta temporada el Barça d’handbol. Diumenge a les 19.15 h i en directe per Esport3, Pascual i els seus homes cercaran un triomf que els doni el liderat definitiu del grup de Champions.

Partit de luxe

Jugar contra un equip danès sempre és sinònim de bon handbol i en el cas del partit davant el KIF Kolding esdevé un partit de luxe. Els blaugranes arriben encara amb la càrrega mundialista sobre l’esquena, però coneixedors de la importància de l’enfrontament.

Un triomf blaugrana asseguraria  el primer lloc del Barça d’handbol al Grup B, fet que dóna la tornada a Barcelona de l’eliminatòria de vuitens de final i de la possible de quarts.

Pascual tindrà els 16 jugadors del primer equip a la seva disposició per fer el pas definitiu per ser primers de grup.

Equip de Final Four

Jugar davant un equip on hi ha homes com l’exblaugrana Kasper Hvidt, Bo Spellerberg, Torsten Laen, Lars Jorgensen, entre d’altres, demostra el nivell dels jugadors del KIF Kolding. Xavi Pascual el qualificava com “un equip que pot estar a la Final Four”.

Els danesos ocupen el segon lloc a un sol punt per darrere dels blaugranes. El triomf per 14 gols que van assolir davant el Flensburg i l’empat que van obtenir en la visita del FC Barcelona demostren el potencial del rival d’avui al Palau Blaugrana.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut