Barça i El Jaish, repeteixen semifinal de la Super Globe 2013

Barça i El Jaish, repeteixen semifinal de la Super Globe 2013

Els blaugranes ja van superar als qatarís per 40 a 31 i ara afronten el repte de ser a la final de la Super Globe 2014

La història es repeteix i en el cas de la semifinal de la Super Globe la dita agafa tota la seva validesa. A l’any 2014 Barça i El Jaish es tornen a veure les cares cercant un lloc a la final. Si l’any passat, els blaugranes van tirar del seu alt nivell ofensiu, els actuals campions d’Àsia han millorat el seu equip i formen un bloc molt compacte.

Sense confiances

Els blaugranes afronten la semifinal de dijous a les 19.15 h de Barcelona, amb la màxima concentració. Com s’ha pogut comprovar al llarg d’aquesta Superglobe 2014, el nivell competitiu d’equip de fóra d’Europa ha augmentat.

Els exemples del que va haver de batallar el FC Barcelona d’handbol davant Al Sadd i la primera part davant Sydney i la demostració de l’alt nivell de joc davant Esperance diuen que la concentració i el treball defensiu són claus i més davant d’un equip, com El Jaish, que va mantenir la igualtat durant gairebé tot el partit davant SG Flensburg-Handewitt el vigent campió d’Europa

Xavi Pascual, que va preparar el partit a la sessió d’entrenament de dimecres, té el dubte de Raúl Entrerríos, amb una lesió a l’ull dret. La resta de jugadors que han viatjat a Qatar són en total disposició del tècnic blaugrana.

Un rival de nivell

L’El Jaish de Qatar, com la majoria del clubs de l’Emirat, és un club poliesportiu amb equip de futbol i diverses seccions, entre elles l’handbol que és el segon esport més popular a Qatar.

Entrenats per Zoran Kastratovic, ex entrenador del Vardar que va aconseguir empatar a Skopje amb el Barça d’handbol a la primera jornada de la Champions 13/14, els qatarís demostren ser un equip sòlid i de nivell.

A la primera fase, van superar a còmodament a Al Ahli i Taubaté i van tenir batallant al Flensburg fins al 57 de partit. Entre els seus jugadors destacats figuren el porter hongarés Fazekas, el montenegrí Zarko Markovic i el pivot Mohamed Shebib.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut