fcb.portal.reset.password

Nikola Karabatic, atenent els mitjans al Palau / VÍCTOR SALGADO-FCB

El Palau Blaugrana ha viscut aquest dilluns al matí una jornada atípica. Després de l’habitual entrenament del FC Barcelona era el torn de l’Open Media Day previ a la Final a Quatre de Colònia. Periodistes i fotògrafs de tot el panorama esportiu s’han apropat a les instal·lacions del Club per conèixer, de primera mà, les sensacions dels jugadors del Barça d’handbol a cinc dies de l’inici de la cita a Alemanya.

Una de les grans atraccions de la premsa ha estat Nikola Karabatic. Ha estat clar: “Hem entrenat tot l’any pensant en aquesta Final a Quatre. Volem guanyar”. El francès ha reconegut que l’equip ha après dels errors comesos a la semifinal contra el Flensburg de la temporada passada.

En la mateixa línia s’ha expressat el seu compatriota Cedric Sorhaindo: “Ara duem una altra història. Hem après de les nostres decepcions i això ha fet que l’equip creixi. No sempre pot sortir tot bé, però hem reforçat el nostre esperit, som un equip molt solidari i que sempre deixa una imatge molt bona”.

Jesper Noddesbo, per exemple, s’ha referit a tota la pressió que suposa un format com el de la Final a Quatre: “T’ho jugues tot en 48 hores. Aquesta pressió crea alguna cosa que es fa difícil de controlar”. En aquest sentit, ha afegit: “Enguany no hi ha cap equip tapat, com podia ser l’any passat el Flensburg. Enguany tots els equips tenim la pressió de guanyar”.

Un cop acabada l’atenció als mitjans, la premsa s’ha desplaçat a la sala de premsa del Palau Blaugrana. Era el torn de Xavi Pascual.


FCB Handbol: El test de la final four (CAT) by fcbarcelona

Tornar a dalt