fcb.portal.reset.password
Rocas i 'Juanín, amb els seus antics companys / FOTO:VÍCTOR SALGADO-FC

Rocas i 'Juanín, amb els seus antics companys / FOTO:VÍCTOR SALGADO-FCB

Dimecres a la nit el Palau Blaugrana va viure un dia especial. En el partit de quarts de final de la Copa del Rei es vivia el retorn a Barcelona de dos homes que formen part de la història del Barça d’handbol. Dos extrems com ‘Juanín’ García i Albert Rocas jugaven el seu primer partit com a rivals després d’haver estat jugadors blaugrana.

‘Juanín’ García, un mite de l’handbol blaugrana

La temporada 2013/14 s’acomiadava amb l’adéu de ‘Juanín’ García després de nou temporades vestint la samarreta blaugrana. Ahir va trepitjar de nou el Palau Blaugrana, ara com a jugador del NaturHouse La Rioja. És moment de recordar la trajèctoria de l’extrem de Lleó al Barça d’handbol.

García va guanyar 25 títols vestint la samarreta blaugrana. Entre els més destacats hi ha una Champions, un Mundial de Clubs i quatre Lligues Asobal.

Tant ell com Rocas van rebre ahir l’estima dels seus antics companys, tècnics i de l’afició. Dos homes que van demostrar el seu compromís amb l’handbol blaugrana.

Rocas, sis anys de blaugrana

Albert Rocas va vestir la samarreta del Barça d’handbol durant sis temporades. La 2007/08 va arribar del San Antonio de Pamplona i va marxar al Kolding danès a l’inici de la temporada 2013/14. Rocas va fitxar pel NaturHouse La Rioja a inicis de la temporada actual.

Les sis temporades d’Albert Rocas van ser molt productives a Can Barça. Tres Lligues Asobal, dues Copes del Rei, tres Copes Asobal, tres Supercopes d’Espanya i una Lliga de Campions són els títols més destacats. També té al seu palmarès tres Lligues dels Pirineus i una Supercopa de Catalunya. Va guanyar un total de 16 títols.


Albert Rocas i ‘Juanín’ García, tornen al Palau... por fcbarcelona
Tornar a dalt