fcb.portal.reset.password
Pérez de Vargas i Sarmiento, continuaran vestint la samarreta blaugarana / FOTO:ARXIU-FCB

Pérez de Vargas i Sarmiento, continuaran vestint la samarreta blaugarana / FOTO:ARXIU-FCB

El FC Barcelona i el porter del primer equip d’handbol Gonzalo Pérez de Vargas han arribat a un acord per ampliar el vincle contractual que els uneix fins a la fi de la temporada 2019/20. L’actual contracte finalitzava a l’acabament de la temporada 2016/17.

A la vegada, Daniel Sarmiento i el FC Barcelona també han arribat a un acord per prolongar una temporada més el vincle contractual que els unia. Sarmiento finalitzava el seu contracte a la fi de l’actual temporada.

Producte del treball de l’handbol formatiu

Gonzalo Pérez de Vargas va arribar a l’handbol formatiu 2007/08. Pérez de Vargas va formar part del pla de formació que l’actual tècnic, Xavi Pascual, i llavors responsable de les categories de formació, va desenvolupar a la Residència Blume i d’on han sorgit jugadors com Saubich, Ariño o el mateix Pérez de Vargas. La temporada 2009/10 va debutar en partit oficial amb el primer equip.

Durant la temporada 2010/11 va seguir participant en entrenaments i partits del primer equip, simultaniejant la seva presència amb la defensa de la porteria del filial. Per seguir la seva evolució va ser cedit al BM Granollers. Amb els del Vallès va jugar dues temporades (2011/12 i 2012/13) i la temporada 2013/14 va ser cedit al Fenix Toulouse de la Lliga francesa.

A l’inici de la temporada actual va tornar a la disciplina blaugrana i ha estat un dels homes que han fet possible la temporada perfecta de l’handbol blaugrana amb 7 títols de 7 competicions.

Sarmiento, un any més de blaugrana

El central canari del Barça d’handbol, Dani Sarmiento, vestirà una temporada més la samarreta blaugrana. Sarmiento va arribar a Barcelona la temporada 2009/10 i viurà la setena temporada amb el Barça.

Amb Sarmiento el Barça ha viscut una de les seves millors èpoques i amb el central canari ha assolit dues Champions, cinc Lligues consecutives i dos Mundials de Clubs.

Sarmiento continuarà compartint la direcció del joc blaugrana amb Raúl Entrerríos, dues peces clau dels èxits de l’handbol blaugrana.


Acord per a les renovacions de Gonzalo Pérez de... por
Tornar a dalt