Acord per a la desvinculació de Martin Stranovsky

Acord per a la desvinculació de Martin Stranovsky

El jugador d’Eslovàquia ha jugat dues temporades al Barça, en les quals ha guanyat vuit títols Tenia contracte fins al 2015 i ambdues parts han acordat finalitzar el vincle contractual

L’extrem esquerre Martin Stranovksy i el FC Barcelona han acordat finalitzar el vincle contractual que els unia fins al 30 de juny del 2015. El Club agraeix la seva professionalitat i li desitja sort en el futur.

El jugador d’Eslovàquia, de 28 anys, ha jugat dues temporades al Barça en les quals ha marcat 134 gols en 45 partits a la Lliga Asobal, amb una mitjana de 2,9 gols. Pel que fa a la Lliga de Campions, ha arribat dues temporades amb l'equip a la Final Four i durant tota la Champions League ha marcat un total de 40 gols en dues temporades.

En els dos anys sota les ordres de Xavi Pascual ha guanyat dues Lligues Asobal, dues Supercopes d’Espanya, dues Copes Asobal, una Copa del Rei i una SuperGlobe. Stranovsky va arribar al Barça a l’estiu del 2012 procedent de l’Ademar de Lleó, equip en el qual va destacar durant diverses temporades i en què va ser un dels màxims golejadors de la Lliga.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut