A Cangas do Morrazo cal seguir sumant

A Cangas do Morrazo cal seguir sumant

Els blaugranes cerquen el quart triomf a la quarta jornada de Lliga Asobal

Dimecres a les 20.45 h i al pavelló ‘O’Gatañal’ de Cangas de Morrazo, el Barça d’handbol sortirà a la pista per enfrontar-se al Frigoríficos Morrazo. Els blaugranes, líders de la competició després de tres jornades, cerquen un quart triomf abans d’iniciar la Champions, diumenge a Suècia.

Ritme de creuer

Una de les parts principals de la temporada ja està en marxa per a l’handbol del FC Barcelona. Avui cita a Galícia i diumenge l’inici de la Champions a Suècia.

Els blaugranes arriben a Cangas amb tres triomfs en tres partits. Després de superar l’Aragó, l’Anaitasuna i el  Puente Genil, arriba el torn de jugar davant el Frigoríficos Morrazo. Els homes de Xavi Pascual han demostrat el potencial ofensiu, amb 43 gols a la pista de l’Anaitasuna, i defensiu, rebent només 16 gols a casa davant l’Ángel Ximénez.

Pascual encara té la baixa de Víctor Tomás a la que es suma la de Raúl Entrerríos amb molèsties musculars a l’abdomen i Sorhaindo per motius personals. Per al partit del Cangas ha convocat a Álex Márquez, Oriol Rey i Beto Miralles del filial per completar la llista de 16 jugadors.

Un clàssic de la Lliga

El Frigoríficos Morrazo de Cangas és un dels equips clàssics de la Lliga Asobal. Amb l’actual seran 15 temporades que els homes entrenats per Víctor García ‘Pillo’ són a la màxima competició de l’handbol estatal.

Després de recuperar la categoria Asobal la temporada 2012/13, els gallecs estan consolidats a l’Asobal i cerquen mantenir-se en la zona tranquil·la de la taula, tot i que porten dos triomfs i una derrota en aquest inici de Lliga.

García ha conformat un equip ple de jugadors gallecs amb dos montenegrins com a jugadors foranis, com són el veterà Muratovic i el porter Mile Mijušković. Jesús Soliño és el màxim golejador dels gallecs a l’Asobal 2014/15 amb 17 gols.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut