El Rhein Neckar Lowen, rival del Barça d’handbol a quarts de final de Champions

El Rhein Neckar Lowen, rival del Barça d’handbol a quarts de final de Champions

El Rhein Neckar Lowen, darrer escull dels blaugranes abans de poder arribar a la Final a Quatre de Colònia

El Barça d’handbol ja coneix el seu rival a quarts de final de la VELUX EHF Champions League. Serà el Rhein Neckar Lowen d'Alemanya. Els blaugranes jugaran l’anada a Alemanya entre els dies 16 i 20 d’abril, i la tornada serà al Palau Blaugrana entre els dies 23 i 27 d’abril. El guanyador d’aquesta eliminatòria serà a la Final a Quatre de Colònia del 31 maig i 1 de juny.

Un dels grans de l’handbol alemany

El Rhein Neckar Lowen és el segon classificat de la potent Bundesliga alemanya i lluita per derrocar el THW Kiel de la supremacia de la màxima competició del país germànic.

De la mà de l’entrenador islandès Gudmundur Gudmundsson, els alemanys van deixar enrere el Kielce a l’eliminatòria de vuitens per haver assolit més gols fora de casa.

Amb el tècnic islandès treballa, com a entrenador de porters, un dels membres del mític Dream Team de l’handbol, Tomas Svensson, que també diposa de fitxa de jugador.

Els alemanys tenen un potent planter en què destaquen homes com Gensheimer, el porter Landin, els germans Guardiola o el central Schimd.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut