Xavi Pascual: “Volem guanyar la Copa”

Xavi Pascual: “Volem guanyar la Copa”

El tècnic blaugrana afronta la Copa del Rei amb la màxima ambició i recorda que “no són vuitens, és una final”

L’entrenador del Barça d’handbol, Xavi Pascual, coneix la dificultat de la Copa i dimarts a Aranda de Duero ho posarà tot a la pista per superar l’eliminatòria de vuitens davant el BM Villa de Aranda-Top Ribera, en una competició en què els blaugranes no guanyen des de l’any 2010.

Com una final

Pascual és bon coneixedor de la dificultat que comporta jugar una eliminatòria a partit únic i fora de casa. “Està clar que és un partit molt important, ja que és a partit únic. Juguem a la pista d’Aranda, que sabem que és un camp complicat”.

“Volem guanyar la Copa i això ens obliga a pensar que no són vuitens, que és una final”, ha explicat Pascual sobre l’ambició dels blaugranes per a l’inici del camí cap a un possible nou títol.

Motivació total

Pascual, com és habitual en ell, no especula sobre el partit a Aranda de Duero: “Per nosaltres el següent partit sempre és el més important. Si no estiguéssim motivats per jugar un partit de Copa, que si no guanyem quedem eliminats d’un títol tan important com és la Copa. L’equip ho sap perfectament”.

“L’any passat ens va costar moltíssim passar l’eliminatòria a Anaitasuna i crec que aquest any serà igual de difícil”, ha recordat l’entrenador del Barça d’handbol.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut