Xavi Pascual: “Un partit de Champions sempre és de màxima exigència”

Xavi Pascual: “Un partit de Champions sempre és de màxima exigència”

L’entrenador defineix el Wacker Thun de Berna com “un equip que juga molt bé i que és molt descarat” “Ara mateix, aquest duel és el més important de la temporada”, ha dit Pascual

El FC Barcelona ha viatjat aquest divendres cap a Suïssa per disputar el partit de la Velux EHF Champions League contra el Wacker Thun de Berna (dissabte, 16.30). Abans d’agafar l’avió, però, l’equip s’ha entrenat al Palau Blaugrana per ultimar els darrers detalls davant “un equip que juga molt bé i que és molt descarat”, segons Xavi Pascual. El tècnic també ha explicat que el sistema defensiu dels Suïssos és “de 6-0 i que la seva primera línia té molta capacitat de llançament, sobretot des de l’esquerra”.

Els blaugranes s’han desplaçat a Berna amb l’objectiu d’assegurar-se la primera plaça de grup i, a més, allargar la seva imbatibilitat. No obstant, Pascual ha alertat que “un partit de Champions sempre és de màxima exigència” i que el Wacker Thun “no deixa de ser el campió de Suïssa”. “En el darrer partit a Europa van ser capaços de treure un punt al camp del Metalurg d’Skopje”, ha afegit.

La importància dels punts

L’entrenador també ha declarat que, per a la plantilla, “es tracta d’un partit molt més important del que la gent pot arribar a pensar”. “Ens queden sis punts de la primera fase, i aquests dos ens deixarien amb el primer lloc enllestit”. Així doncs, Pascual ha afirmat que “ara mateix aquest duel és el més important de la temporada”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut