Xavi Pascual: “Tenim la possibilitat d’aconseguir un bon resultat”

Xavi Pascual: “Tenim la possibilitat d’aconseguir un bon resultat”

El tècnic blaugrana ha avisat que el partit és de màxima dificultat, però que l’equip farà el possible per disputar la Final Four “És un equip molt ben treballat i a nivell d’estructura defensiva s’assemblen molt a nosaltres”, ha reconegut Pascual

El tècnic del Barça d’handbol, Xavi Pascual, ha atès els mitjans de comunicació abans de viatjar cap a Alemanya per enfrontar-se al Rhein-Neckar Löwen en el partit d’anada dels quarts de final de la Lliga de Campions. El tècnic ha reconegut que serà un rival molt exigent: “Quan un equip va líder a la Bundesliga no és per casualitat”. I ha admès que serà un partit molt important per poder aspirar a aconseguir el màxim títol europeu: “Tenim la possibilitat d’aconseguir un bon resultat que ens deixaria una mica més a prop de tornar a disputar una altra Final Four, que és un dels objectius que teníem a principi de temporada”.

Pascual ha reconegut que els alemanys són un rival molt complet: “És un equip molt ben treballat, juguen col·lectivament molt bé, tenen molt clar què volen fer en defensa i com són els ajustos que han de fer. A nivell d’estructura defensiva s’assemblen molt a nosaltres”. El tècnic blaugrana s’ha desfet en elogis cap al puntal d’aquesta defensa, el porter danès Niklas Landin: “És un dels cinc millors porters del món, i en principi ha de marcar la propera època a la porteria. Està cridat a ser un dels millors de la història”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut