Xavi Pascual: “Que el Bidasoa Irun sigui a l’Asobal és important”

Xavi Pascual: “Que el Bidasoa Irun sigui a l’Asobal és important”

L’entrenador blaugrana ha destacat el bagatge històric dels bascos i que la feina d’avui ha estat dirigida al partit davant el Bidasoa

Dimarts a les 20.30 h, el Palau Blaugrana viurà un retorn d’un històric de l’handbol. El CD Bidasoa Irun tornarà al pavelló blaugrana per jugar la jornada 23 de la Lliga Asobal. El primer tècnic de l’handbol blaugrana, Xavi Pascual, ha valorat l’enfrontament de dimarts.

El retorn d’un històric

Xavi Pascual ha afirmat: “Que Bidasoa sigui a l’Asobal és important pel pes específic que ha tingut durant molt de temps. Ho estan intentant malgrat que els està costant molt. Ho tenen complicat”.

I és que els bascos ocupen el darrer lloc de la classificació. Però l’equip entrenat per Fernando Bolea: “Ha canviat força des del partit d’anada amb la incorporació de Filip Kallman i els retorns  de Vidal i de Roberto Álvarez”, tal com explicava Pascual.

Seguint el camí

El tècnic del Barça d’handbol segueix la línia de no mirar més enllà: “Hem treballat per al partit de demà que és el més immediat i és el que ens ha funcionat fins ara. I està clar que el cap de setmana tenim un dels partits clau de la temporada a Dinamarca i espero que hi arribem bé, però anem pas a pas”.

 “Nosaltres allà no van estar gaire bé i ells van fer un bon partit i a veure si som capaços de seguir en la línia que vam demostrar a Pamplona”, ha recordat l’entrenador del Barça d’handbol.

Pascual decidirà la llista de 16 jugadors una hora abans del partit i qui té clar que no entrarà a la llista és el capità Víctor Tomás amb molèsties a l’espatlla.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut