Xavi Pascual: “Només ens ha d’afectar l’Ademar de Lleó”

Xavi Pascual: “Només ens ha d’afectar l’Ademar de Lleó”

El tècnic blaugrana destaca que “ara el més important és l’Ademar” i que “quan s’acabi el partit ja pensarem en el PSG”

Anar pas a pas i centrats en el proper partit. Aquest ha estat el missatge que Pascual ha donat a la compareixença prèvia al partit de dimarts davant el Reale Ademar. Pascual ha destacat l’empenta dels de Lleó, la dificultat de la seva pista i que l’equip pensa en Lleó i no encara en el partit de dissabte davant el PSG.

Centrats en Lleó

“Només ens ha d’afectar l’Ademar de Lleó. El que arribi dissabte ja arribarà, quan s’acabi el partit ja pensarem en el PSG. Ara el més important és l’Ademar”, amb aquesta contundencia s’ha expressat Pascual, a les preguntes de si a l’equip l’afectava el fet de jugar dissabte davant el PSG.

Pascual ha recordat que “Lleó és sempre una de les pistes complicades. Sempre ens ha costat molt guanyar allà i esperem un partit difícil després de veure el gran partit d’aquest cap de setmana a l’EHF”.

“És un equip que manté el seu ADN. Lluiten, juguen bé i creuen en el que fan, com estan demostrant al llarg de la Lliga i a Europa”, ha explicat Pascual per definir l’estat del Reale Ademar de Lleó

Torna Gurbindo

 Parlant al voltant de la convocatòria, Pascual, tècnic del Barça d’handbol, ha afirmat: “Recuperem Gurbindo i pràcticament l’equip serà el mateix que va jugar a Berna amb l’entrada d’Eduardo Gurbindo per Joan Saubich”. Completarà la llista de 16 jugadors el jove del segon equip David Balaguer.

Xavi Pascual ha conclòs la compareixença davant els mitjans informatius dient que l’equip “està enfocant la Lliga amb moltíssima serietat”. “Demà sortirem al camp a donar-ho tot –ha afegit-, que tothom participi, que tots siguin importants i que mantinguem un bon ritme”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut