Xavi Pascual: “No ens deixem portar pels resultats”

Xavi Pascual: “No ens deixem portar pels resultats”

L’entrenador blaugrana no es refia del triomf del filial davant el Naturhouse i manté tota l’atenció en el partit de dissabte

Dissabte a les 18.30 h, al Palau Blaugrana i en directe per Sportmanía, el Barça d’handbol tanca la primera volta de la Lliga Asobal. Al davant té un equip de Champions com és el Naturhouse La Rioja. El fet que el filial blaugrana els eliminés de la Copa no genera cap confiança a Pascual per al partit de dissabte.

Equip de qualitat

El triomf del filial sobre el rival de dissabte ha estat una de les preguntes que Pascual ha rebut en la compareixença prèvia davant els mitjans.

L’entrenador del Barça d’handbol ha declarat: “No ens deixem emportar pels resultats. Tenen jugadors de qualitat, Thiagus i Luisfe estan fent molts gols, han recuperat Tioumentsev, Ángel Romero es mou molt bé al pivot i els seus extrems són molt ràpids. En conclusió, és un molt bon equip”.

“El Naturhouse La Rioja ha tingut molts problemes de lesions; davant el Barça B va tenir un desgast molt important però dissabte espero la seva millor versió”, ha explicat Pascual.

Mantenir l’estil

Preguntat sobre com afronta el partit, Xavi Pascual ha comentat: “Nosaltres no canviem. Defensarem i correrem tot el que puguem i posarem ritme al partit i a partir d’aquí ja veurem el que passa. Sempre juguem així. Serem agressius en tot”.

Pascual té el dubte de la presència de Dani Sarmiento. El central canari del FC Barcelona va rebre un cop en el partit de Copa davant el BM Villa de Aranda i fins demà no se'n decidirà la participació.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut