Xavi Pascual: “La Supercopa és un títol important i intentarem guanyar-la”

Xavi Pascual: “La Supercopa és un títol important i intentarem guanyar-la”

L’entrenador del Barça d’handbol encara la final d’aquest divendres amb prudència davant d’un equip que, tal com assegura, “els posarà en dificultats”

Aquest divendres el FC Barcelona i el Naturhouse La Rioja afronten la final de la Supercopa d’Espanya a Logronyo (20 h). En la roda de premsa prèvia al partit, l’entrenador del Barça d’handbol, Xavi Pascual, ha comentat la importància del partit: “L’equip és el que és i sabem el nivell d’exigència que tenim. Per a nosaltres és un títol important i intentarem guanyar a Logronyo”.

El tècnic blaugrana no les té totes i assegura que es trobaran davant d’un rival molt competitiu: “El Logronyo sortirà a guanyar el partit. Ens espera un equip que s’està jugant un títol i això mai és fàcil per a cap rival”, ha comentat Pascual, que ha afegit: “Nosaltres intentarem fer la nostra feina el millor possible. Estic convençut que el Logronyo ens posarà en dificultats”.

El Naturhouse La Rioja s’ha reforçat i ha conformat un bon equip per afrontar el repte d’Asobal i de Champions aquesta temporada 2013/14. “És un equip bastant més potent que l’any passat en línies generals. Té un sistema de joc molt interioritzat i ha fet canvis en la seva plantilla importants, sobretot en la posició de central. A l’esquerra ha recuperat també molta capacitat i potència de llançament exterior”, ha dit l’entrenador del Barça.

Pascual ha lloat la gran feina del seu rival i els desitja sort en aquest nou curs: “És un equip que sabem tots perfectament com juga, fa les coses molt concretes i molt directes. Per tant, espero que tinguin una gran temporada i que a la Champions puguin arribar molt a dalt”, ha conclòs Pascual.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut