fcb.portal.reset.password
Els quatre entrenadors participants a la XXIV Copa Asobal, davant del trofeu que acredita al campió. /FOTO:German Parga-FCB

Els quatre entrenadors participants a la XXIV Copa Asobal. / FOTO: German Parga-FCB

La sala de premsa del Palau Blaugrana ha acollit la convocatòria de mitjans informatius prèvia a la disputa, dissabte i diumenge al pavelló blaugrana, de la XXIV edició de la Copa Asobal. Pascual i els entrenadors del Fraikin Granollers, Toni García; del Naturhouse La Rioja, Jesús Javier González, i del BM Osca, José Francisco Nolasco, han atès les preguntes dels periodistes.

Màxima competitivitat

Pascual ha respost el següent a les preguntes sobre com motivava l’equip aquesta temporada: “Juguem com ens entrenem. El nostre gran secret és que competim sempre. Entrenaments, partits, on sigui, sempre competim i ens demanem el màxim nivell d’exigència”.

L’entrenador del FC Barcelona ha explicat que afronten la Copa Asobal a Barcelona: “Amb molta il·lusió. És un títol més. A l’inici de la temporada sempre esperes ser-hi. No serà fàcil. Volem tenir el suport de la gent de casa i recordem que el partit a Osca va ser molt complicat”

Defensa i porteria, claus

“Les claus del partit les podrem trobar a la defensa i a la porteria. En el partit d’Osca es van veure 66 gols i allà potser ens va mancar una mica de solidesa defensiva”, ha explicat Xavi Pascual pel que fa a les claus que poden decidir l’enfrontament de dissabte.

Xavi Pascual assegurava: “El nostre equip sempre mostra gana i sempre posen l’actitud. Sortirem demà a jugar amb tot, és l'única manera de millorar i continuar sent competitius”.

“El paper de favorit sempre ens el donen. No ho discuteixo, ho accepto i treballo per estar sempre al màxim”, ha conclòs el tècnic del Barça d’handbol.

Tornar a dalt