Xavi Pascual: “Juanín es mereix un gran reconeixement”

Xavi Pascual: “Juanín es mereix un gran reconeixement”

El tècnic blaugrana valora el darrer partit del seu equip al Palau i la darrera actuació a casa com a blaugrana de Juanín García

A la prèvia del partit de dissabte a les 20.30 h al Palau Blaugrana i davant el BM Osca, l’entrenador del Barça d’handbol, Xavi Pascual, ha valorat en quin moment arriba el partit i la figura de Juanín García.

Juanín: Un exemple per a tots

“El seu comportament, com tracta els seus companys, els joves que vénen a entrenar-se amb nosaltres. La seva implicació i el que ha ajudat a créixer l’equip han fet del Juanín un home que es mereix un gran reconeixement”. Així definia Pascual la figura de l’extrem de Lleó.

L’aportació de García a l’equip ha anat molt més enllà de la pista, com recordava el tècnic blaugrana: “El seu caràcter ha estat clau en aquest equip. Si ara estem davant d’un equip que és guanyador i competitiu, sens dubte Juanín té molta part de culpa d’això per la seva tasca dins i fora de la pista”.

“És encara més important pel comiat de Juanín al Palau Blaugrana. Ha estat un home importantíssim. Juanín ha donat molt en els seus anys com a blaugrana”, comentava Xavi Pascual.

Seriositat i preparació

“És un partit de competició oficial amb l’afegit que és el darrer que juguem aquesta temporada al Palau i ens agradaria fer un bon partit”, afirmava el tècnic sobre el partit contra l’Osca.

“L’equip s’ho prendrà molt seriosament, i que ens permeti agafar to per a d’aquí a 15 dies”, recordava Pascual al voltant de la Final a Quatre de Colònia.

Preguntat sobre si l’objectiu era fer els 30 triomfs en 30 partits, Pasqui deia: “És una cosa que queda per a les estadístiques. Per nosaltres el més important no és el que hem guanyat fins ara, sinó el que ve per endavant”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut