Xavi Pascual: “Hem imposat la nostra força des del primer moment”

Xavi Pascual: “Hem imposat la nostra força des del primer moment”

El tècnic blaugrana ha valorat la consecució de la 16a Supercopa Asobal del Barça: “L’equip ha estat excepcional en tots els aspectes” “Només ens hem de preocupar de jugar bé”, ha declarat Pascual sobre el paper de favorit que s’atorga a l’equip

El Barça d’handbol ha aixecat el segon títol de la temporada després de guanyar la Supercopa Asobal. El conjunt de Xavi Pascual s’ha imposat per 40 a 31 al Naturhouse La Rioja en un partit que ha dominat de principi a final tot i els intents del rival. El tècnic s’ha mostrat molt satisfet després del partit davant dels mitjans de comunicació. “Hem aconseguit un cert avantatge i a partir d’aquí l’equip ha estat excepcional en tots els aspectes”, ha declarat Pascual davant dels micròfons.

Tot i la contundència del resultat i el bon joc mostrat pel Barça, Pascual ha volgut remarcar: “No hem d’oblidar que el Naturhouse és un equip de Champions, i molt potent”. Tot i així, el conjunt blaugrana s’ha mostrat superior i ha complert amb l’objectiu. “Hem imposat la nostra força des del primer moment”, ha destacat el tècnic del FC Barcelona.

En referència al paper de favorit que s’atorga en tots els partits al seu equip, Xavi Pascual ha estat contundent: “Nosaltres ens hem de preocupar només de jugar bé, el que es digui des de fora no ens ha de condicionar”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut